StartseiteKontaktE-MailAnfahrtImpressumTerms & Conditions

Hartelijk welkom bij iks.

Wij zijn een jonge, innovatieve onderneming met zetel in Karlsbad. Karlsbad ligt aan de rand van het noordelijke Zwarte Woud tussen Karlsruhe en Pforzheim. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige meet-, regel- en doseersystemen voor aquariums.


Onze produkten worden inmiddels altijd vaker in de bereiken tuinvijvers, chemische laboratoriums, industrie, wetenschappelijk research, visteelt en zwembadtechniek toegepast. Een verder bereik van onze arbeid is het, voor onze klanten specifieke en individuele oplossingen in de bereiken soft- en hardware te ontwikkelen. Ondertussen kunnen wij daarbij op een omvangrijke schat aan ervaring in de OEM-sector teruggrijpen en daarmee uw wensen snel en gericht vervullen.

 

Onze ingenieurs hebben een assortiment aan meet-, regel- en besturingssystemen ontwikkeld, dat wereldwijd uniek is. Daarbij werd altijd de hoogste prioriteit op een hoge functionaliteit, eenvoudige bediening en kwaliteit gelegd. Kwaliteit betekent voor onze klanten: Vijf jaar garantie op de complete meet- en regelelektronica! Want wij spreken niet alleen van hoge kwaliteit, maar wij leveren deze ook. Daarvoor staan wij in. En zou desondanks eens iets niet juist functioneren, zijn gekwalificeerde medewerkers snel telefonisch of per e-mail voor U daar.

 

Want SERVICE wordt bij ons GROOT GESCHREVEN. Overtuigt U zich.

 

 

onze sterkten:

 

  KWALITEIT   SERVICE

5 jaar garantie/ vrijwaring

Elektronische componenten en apparaten van iks zijn strenge kwaliteitskeuringen onderworpen en vervullen de hoogste industrienormen. Wij verlenen op alle gekenmerkte apparaten een kwaliteitsgarantie van 5 jaar vanaf rekeningsdatum. Deze heeft betrekking op materiaal- en fabricatiegeberken, echter niet op afzonderlijke delen, die aan een natuurlijke slijtage onderworpen zijn (bijv. chemische sensors).

Dag en nacht service

Wij laten u en uw aquarium niet in de steek! Zou eens inderdaad een apparaat defect zijn, wordt het door ons binnen 24 uur na ingang gerepareerd of vervangen en dadelijk weer naar U gestuurd. Voor het welzijn van alle “bewoners” van uw waardevolle aquarium.

 

 

Vertrouwt U een ervaren partner, want meettechniek is een zaak van vertrouwen.

U kunt zich hier over alle produkten van iks en over onze contractuele partners in de gespecialiseerde handel informeren. Aanvullend tot de systeemomschrijvingen vindt U verschillende gebruiksaanwijzingen. En zou U toch nog een vraag hebben, stuurt U ons eenvoudig een e-mail.

 

Veel plezier bij het surfen!


 

adres

iks ComputerSysteme GmbH
Friedrich-Speidel-Straße 36
D-76307 Karlsbad

Telefoon: +49 (0)7202-941140
Telefax: +49 (0)7202-941141

 

eMail: info@iks-aqua.com
Internet: www.iks-aqua.com

 

startseite E-Mail Sitemap